Setmana de la Geodiversitat a la Reserva de Biosfera de Menorca
Semana de la Geodiversidad en la Reserva de la Biosfera de Menorca

L’Agència Menorca Reserva de Biosfera i l’OBSAM organitzen la Setmana de la Geodiversitat a la Reserva de Biosfera de Menorca, del 1-7 de juny.
MENORCA EN KAYAK
hi participem organitzant una excursió en caiac, la «GEO-CAIAC«,  programada per al dissabte dia 6 a Es Grau. Farem un recorregut geològic on visitarem els punts més interessants de la zona de l’Illa d’en Colom i Sa Torreta, d’una durada de 3 hores.
És una activitat apta per a tot els públics, únicament demanem que sapigueu nedar i que tingueu ganes de descobrir tot el que les roques ens diuen.
Horari: 9:30 (presentar-se al nostre local 20 min. abans)
El preu per persona és 15 eur. i els fillets d’entre 4 i 8 anys  són gratis, sempre que ocupin la plaça central d’un caiac doble, entre dos adults.
Les places són limitades i cal fer la reserva enviant un correu electrònic a [email protected].

La Agencia Menorca Resereva de la Biosfera junto con el OBSAM organizan la Semana de la Geodiversidad en la Reserva de la Biosfera de Menorca, del 1 al 7 de junio.
MENORCA EN KAYAK participamos organizando una excursión en kayak, la «GEO-KAYAK»,  programada para el sábado día 6 en Es Grau. Haremos un recorrido geológico donde visitaremos los puntos más interesantes de la zona de la Isla de Colom y Sa Torreta, de una duración de 3 horas.
Es una actividad apta para todo los públicos, únicamente pedimos que sepan nadar y que tenga ganas de descubrir todo lo que las rocas nos dicen.
Horario: 9:30 (presentarse en nuestro local 20 min. antes)
El precio por persona es 15 eur. y los niños de entre 4 y 8 años son gratis, siempre que ocupen la plaza central de un kayak doble, entre dos adultos.
Las plazas son limitadas y hay que hacer la reserva enviando un correo electrónico a [email protected].

 

Menorca compta amb un excepcional patrimoni geològic, caracteritzat especialment per una àmplia varietat d’elements, així com també, per la singularitat i qualitat de diversos afloraments geològics i per la vistositat i espectacularitat de les seves formes. Per tal de difondre i apropar els valors geològics de l’illa entre la societat menorquina, l’Observatori Socioambiental de Menorca amb la col·laboració de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera, organitza la Setmana de la Geodiversitat a la Reserva de la Biosfera de Menorca, que es celebrarà del 1 al 7 de juny de 2015.
La Setmana de la Geodiversitat es desenvoluparà mitjançant diverses activitats que giraran entorn el coneixement i la promoció de la geologia insular. Per al desenvolupament d’aquesta, l’OBSAM ha fet una crida a entitats i empreses, per tal que proposin activitats relacionades amb la geologia menorquina. La tipologia d’activitats serà molt diversa, el principal requisit és que guardin alguna relació amb la geologia. D’aquesta manera, la Setmana de la Geodiversitat comptarà amb diferents activitats com són excursions, conferències, visites guiades, entre altres actes lúdics on la geologia hi sigui present.
En el marc d’aquesta Setmana de la Geodiversitat, l’OBSAM ha programat un concurs de fotografia geològica digital. Les fotografies que es presentin a aquest concurs hauran d’haver estat fetes a l’illa de Menorca i mostrar com a component principal algun element geològic. El jurat determinarà tres fotografies guanyadores i fins a deu finalistes. A la foto guanyadora en primer ordre li correspondrà un premi de 300€; els segon i tercer premis consistiran en un sopar per a dues persones al restaurant Morvedra Nou de Ciutadella i al restaurant Sant Joan de Binissaida des Castell respectivament. Aquests restaurants actuen com a patrocinadors de la Setmana de la Geodiversitat. Les persones premiades i les finalistes rebran un diploma acreditatiu que els serà lliurat en un acte en el Centre de Geologia de Menorca durant la Setmana de la Geodiversitat.

Agustí Rodríguez Florit
Geoservei Projectes i Gestió Ambiental, S.L.

Cartell Setmana de la Geodiversitat (final)

RESERVA AHORA RESERVA AHORA
¿Necesitas ayuda?